Snelcursus

De snelcursus bij autorijschool Kees Foks is vooral handig als je in korte tijd veel wilt lessen en daar ook tijdens kantooruren de tijd voor vrij kan maken.

Er zijn verschillende snelcursussen:

De 5-daagse cursus, deze is geschikt voor iedereen die al eens in het bezit is of is geweest van een (buitenlands niet EU land) rijbewijs. En beschikt over (veel) rijervaring. Ook is deze korte cursus zeer geschikt voor iemand die al eens een rijopleiding in Nederland heeft gevolgd maar deze toen niet heeft kunnen afronden. Deze cursus bestaat uit 15 lesuren en 1 praktijkexamen en kost € 1020,-.

De 15-daagse cursus is geschikt voor iedereen die makkelijk handelingen aanleert, en niet bang is om veel achter elkaar aan te leren. Deze cursus bestaat uit 33 lesuren en examentijd. Deze cursus kost € 1550,-.

BELANGRIJK: let er op dat je zo snel mogelijk aanmeldt. Zeker tijdens de schoolvakantie is er meestal weinig plaats. Dan kunnen we zoveel mogelijk met jouw wensen met betrekking tot de tijden rekening houden. Voor aanvang moet je wel je theoriecertificaat gehaald hebben. Een proefles/intake les is nodig om te vast te stellen of je geschikt bent om succesvol de snelcursus te volgen. Ook kun je dan zelf ervaren of een snelcursus iets voor jou is. Deze intake duurt ongeveer 90 minuten en kost € 65,-.

Praktijk lessen inclusief een praktijkexamen zijn er vanaf € 1020,-. Let op: de betaling van het gehele bedrag moet betaald zijn voordat de snelcursus wordt vastgelegd. Inclusief de examentijd.

Kijk voor het volledige overzicht van prijzen en aanbiedingen op de TARIEVEN pagina.

Kees 06-54655075  |  Lonny 06-30525496
Herenweg 30, 4527 PR Aardenburg  |  E-mail: info@keesfoks.nl